Gözlerine güvenen bu teste gelsin! Çöplerin arasında gizli çatalı görmek neredeyse imkansız ancak gözleriniz iyi görüyorsa…

Gözlerine güvenen bu teste gelsin! Çöplerin arasında gizli çatalı görmek neredeyse imkansız ancak gözleriniz iyi görüyorsa…

Sahilde çöp toplayan çocukların yer aldığı bu görselde bir de gizi bir çatal bulunuyor. Ancak o çatalı ne yazık ki herkes göremiyor. Öyle ki çatalı görmek için hiçbir detayı atlamayacak donanımda bir beyne sahip olmak gerekiyor…

Optik illüzyon testleri, zihni meşgul ederek çalışmasını sağlayan ve gizli nesneleri bularak, detaylara olan dikkati ölçen eğlenceli testlerdir. Oldukça profesyonel bir şekilde gizlenen o çatalın yerini bulmanız için hazırlanan bu görsel de bu tarz testlerden yalnızca biri.

Sizler için hazırladığımız bu dikkat çekici görselde bir öğretmenin önderliğinde sahilde çöp toplayan öğrenciler görüyoruz. Neredeyse tüm çocukların elinde çöp torbası, çöpler ya da bir tırmık var. Fakat bu testte bir de ustaca gizlenmiş bir çatal bulunuyor. Peki siz bu gizli çatalı bulabilecek kadar kendinize güveniyor musunuz?

goz-testi.png

Sahilde çöp toplayan çocukların yer aldığı görseldeki çatalı bulmak için sadece 9 saniyeniz var. Eğer bu sürede çatalı bulabiliyorsanız oldukça keskin bir zekaya ve gözlere sahipsiniz demektir. Peki, şuan ne durumdasınız? Sürenin sonuna geliyoruz… Eğer gizli çatalı hala bulamadıysanız üzülmeyin. Cevabı sizler için aşağıya bırakıyoruz.

GÖRSELDEKİ ÇATAL NEREDE?

Sahil kenarında çöp toplayan öğrencilerin yer aldığı görselde çatalı bulabildiyseniz hem keskin bir göze sahip hem de çoğu insana göre ayrıntılara daha çok dikkat eden, aktif bir beyne sahipsiniz. Ancak bulamadıysanız üzülmeyin, sizler için cevabı açıklıyoruz:

goz-testii.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN