GQ Men Of The Year 2015 Ödülleri belli oldu (GQ Men Of The Year ödüllerini kim aldı?)

GQ Men Of The Year 2015 Ödülleri belli oldu (GQ Men Of The Year ödüllerini kim aldı?)

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, GQ Türkiye tarafından verilen Yılın Adamı Ödülü'ne layık görüldü. İşte "GQ Men Of The Year" ödülü alan isimler...

Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, GQ Türkiye tarafından verilen Yılın Adamı Ödülü'ne layık görüldü. Arda Turan'a ise ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti.

Yılın Adamları ve kadını seçildi

GQ Türkiye, 2015'te başarıları ve tarzlarıyla dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 20 yıldır sürdürülen ve Türkiye'de Akmerkez ana sponsorluğunda bu yıl dördüncü kez düzenlenen GQ "Men of the Year" ödül töreni bu akşam gerçekleşti.

Büyük ödül Arda Turan'a 

Gecede, Barcelonalı futbolcu Arda Turan'a da Yılın Adamı Ödülü verildi. Arda Turan'a ise ödülünü Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu takdim etti. Arda Turan sahneye çıkarken Hidayet Türkoğlu'na basketbol topuyla pas vererek gecenin en hoş anlarından birine imza attı.

Konuşmasında ise bugünlere gelmesinde en büyük katkısı olan başta anne ve babası olmak üzere kardeşi, arkadaşları ve kız arkadaşına teşekkür etti.

"GQ Men Of The Year" ödülü alan isimler şöyle:

İKON: Cem Yılmaz

YILIN ADAMI: Arda Turan

YILIN KADINI: Sıla

YILIN ULUSLARARASI İKONU: Chris Noth

YILIN ULUSLARARASI STARI: Norman Reedus

YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: Rıfat Elhadef

STİL İKONU: Faruk Süren

YILIN YÜKSELEN YILDIZI: Erkan Kolçak Köstendil

YILIN YÖNETMENİ: Emin Alper

YILIN SPORCUSU: Cedi Osman

YILIN ŞEFİ: Arda Türkmen

YILIN ÇIKIŞ YAPAN MÜZİSYENİ: Edis

YILIN SIRADIŞI BAŞARISI: Mete Atatüre

15-12/04/aa_picture_20151203_6969860_high-1449216611.jpg

Cem Yılmaz: Dedem bana dedi ki...

Cem Yılmaz: 'Yılın İkonu' seçilen ünlü komedyen Cem Yılmaz, teşekkür konuşmasında da güldürdü. Ödülünü aldıktan sonra kürsüye gelen Cem Yılmaz'ın, "Dedem bana dedi ki... Hiçbir şey olamazsan ikon ol" sözleri davetlileri güldürdü. Yılmaz, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür etti.

Köstengil: Kıymetini bilmeye çalışacağız

"Yılın Yükselen Yıldızı" ödülüne layık görülen oyuncu Erkan Kolçak Köstengil, mutlu olduğunun altını çizerek, "Her şey yolunda. Keyfimiz yerinde. Bugün de ödül törenine geldik. 'Yükselen Yıldız'ı layık görmüşler. Yani 'iyi gidiyorsun ama yine de fazla yükselme' gibi bir ödül. Onun kıymetini bilmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Arda Türkmen: Mutluluk verici

"Yılın Şefi" ödülünü kazanan Arda Türkmen, ödül almanın mutluluk verici olduğunu söyleyerek, "Gastronomi, Türkiye'de yükselen bir değer. Bundan 20 sene evvelki aşçı profiliyle, şu anki aşçı profili arasında çok ciddi bir fark var. Dünyada ve Türkiye'de gelişiyor. Son derece prestijli bir iş olmaya, kazancı yükselmeye başladı. Böyle yükselmeye başladığı için de artık bu tip ortamlarda ve törenlerde daha çok kabul gören bir meslek oldu" diye konuştu.

Edis: Hayal ettiğim noktadayım

"Yılın Çıkış Yapan Müzisyeni" kategorisinde ödül almaya hak kazanan Edis, çocukluğundan beri hayal ettiği noktada olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Müziğimin herkes tarafından bilinmesi bir hayal ama ayrıntıya indiğin zaman, bu kadar tahmin edemiyorsun. Ben kariyerimin başından beri kategorisinde olduğum bütün ödülleri alabileceğimi tahmin etmezdim. Çok değişik. Çünkü sen, kendi içinde bir şey yapıyorsun. Ben, şarkımı kendi evimde yapayalnız yazdım ama bir süre sonra, o senin kontrolünden çıkıyor ve giderek büyümeye devam ediyor iş. İşte ben bu kısmı hayal edememişim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN