Güldür Güldür finale az kala bombayı patlattı! İki isim yeniden geliyor: Duyanlar şaka sandı

Güldür Güldür finale az kala bombayı patlattı! İki isim yeniden geliyor: Duyanlar şaka sandı

Show TV ekranlarının komedi programı Güldür Güldür Show, finale doğru adım adım ilerliyor. Komedi deyince akla gelen o iki ismin yeniden sahneye döndüğü paylaşıldı. Şaka zannedenler için o açıklama dikkat çekti. İşte tüm detaylar..

Güldür Güldür Show'un olmazsa olmaz ikilisi yeniden sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Final gününe sayılı günler kalan komedi programının bu hamlesi seyirciyi heyecanlandırdı. Peki, finalde hangi iki isim sahneye çıkacak? İşte tüm detaylar...

SEYİRCİYİ HEYECANLANDIRAN GELİŞME

Güldür Güldür Show, ekranlarda 11 sezonluk yayın hayatını sürdürüyor. Günümüze kadar birçok komedyenin yer aldığı sahnelerde, zaman zaman ayrılıklar da yaşanmıştı. Güldür Güldür Show komedi programında kısa süre önce ayrılan o iki isimden açıklama geldi. En komik sanatçılardan olan iki isim geri dönüşünü açıkladı. Seyircileri heyecanlandıran gelişme sosyal medyada viral oldu.

ecemerkektensonraonu-22052024a0b003cf.webp

GERİ DÖNÜŞ KARARI ALDI

Show TV ekranlarının komedi programı Güldür Güldür Show'a sevilen isimler geri dönüyor. 11 sezondur ekranlardaki yerini kaybetmeyen komedi programında Onur Buldu ve Ecem Erkek isimleri yeniden gündeme taşındı.

Ayrılıklarıyla seyircileri üzen ekip üyeleri geri dönüş kararı aldı. Onur Buldu'nun programdaki ismi Bilal Koçyiğit, Ecem Erkek'in programdaki ismi ise Naime olarak biliniyor. Güldür Güldür paylaşımının altına Onur Buldu, "Canlarım şöyle bir kişilik yer açsak be. Sığarım araya çok sıkıştırmayın kendinizi :)" ifadelerini kullandı. Bu yorumun hemen altına ise Ecem Erkek, "E bi kişilik yer de ben isterim :)" sözlerini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN