Güzel bacakların sırrı buymuş! Her gün bir avuç yiyin: Bacaklarınız her gün pilates yapıyormuşsunuz gibi olacak

Güzel bacakların sırrı buymuş! Her gün bir avuç yiyin: Bacaklarınız her gün pilates yapıyormuşsunuz gibi olacak

Güzel bacakların sırrı ortaya çıktı! O kuruyemişi evinizden eksik etmeyeceksiniz. Üstelik sadece bacakları güzelleştirmiyor, kilo kontrolü ve daha birçok faydası var. Her gün bir avuç yiyin, bacaklarınız her gün pilates yapıyormuşsunuz gibi olacak...

Araştırmalara göre, Amerika'da yapılan son bir çalışma, günlük olarak tüketilen bir avuç bademin bacakları şekillendirmede etkili olduğunu ortaya koydu. Pennsylvania Eyalet Üniversitesi'ndeki uzmanlar tarafından gerçekleştirilen bu araştırma, bademin sadece lezzetli bir atıştırmalık olmanın ötesinde birçok sağlık yararı olduğunu gösterdi.

BADEM YEMENİN FAYDALARI

Badem Kilo Aldırır mı? Badem Kilo Yapar mı? - Gazete Haberleri

Badem yemenin sadece kolesterol seviyelerini düşürmekle kalmadığını, aynı zamanda yüksek kan basıncıyla ilişkili kalp krizi riskini azalttığını belirten uzmanlar, bademin bacak ve bel çevresindeki yağları azalttığını da vurguladı. Günde bir avuç badem yemenin, özellikle bacaklardaki kilolarla savaşmada etkili olduğu ve bacakları şekle soktuğu belirtildi.

BİR GÜNDE NE KADAR BADEM TÜKETİLMELİ

Uzmanlar, 42 gram bademin sağladığı besleyici değerlerin, vücudu şekillendirme ve kilo kontrolü konusunda önemli bir rol oynadığını ifade etti. Ayrıca, yapılan araştırmaların erkeklerde de badem tüketiminin sperm kalitesini olumlu yönde etkilediğini gösterdiğine dikkat çekildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN