Korelilerin cam gibi cilt sırrı ortaya çıktı! Meğer bütün olay o meyvenin çekirdeğindeymiş: Sakın atmayın

Korelilerin cam gibi cilt sırrı ortaya çıktı! Meğer bütün olay o meyvenin çekirdeğindeymiş: Sakın atmayın

Cilt bakımı denilince akla gelen en güvenilir yöntemler genelde Korelilerin yöntemleri olur. Pürüzsüz ciltleriyle dikkat çeken Korelilerin cam gibi cilt sırrı ortaya çıktı! Yumuşacık, pürüzsüz ve nemli cilt için meğer bütün olay o meyvenin çekirdeğindeymiş. Öğrendikten sonra bir daha atmayacaksınız...

Son dönemin en popüler cilt bakımı trendlerinden biri olan Glass Skin, kadınların ilgi odağı haline geldi. Uzakdoğu kökenli bu trend, adeta cam gibi parlak ve ışıltılı bir cilde sahip olmayı hedefliyor. Bu cilt bakımı rutini, özel ürünler kullanarak cildi pürüzsüz, sağlıklı ve aydınlık bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyor.

CAM GİBİ CİLT İÇİN NE YAPILMALI?

cam-gibi-cilt-icin-ne-yapilmali.webp

Bu trendin başarılı bir şekilde uygulanabilmesi için cildin sağlıklı bir yapıya sahip olması gerekiyor. Bu da kolajen üretiminin arttırılmasıyla mümkün oluyor. Peki, kolajen kaynağı olarak hangi doğal ürünler tercih edilmeli?

AYVA ÇEKİRDEĞİ NE İŞE YARAR?

Ayva çekirdeği jeli nasıl yapılır? Ayva çekirdeği jeli faydaları nelerdir, nasıl kullanılır?

İşte, Glass Skin için en etkili doğal cilt bakımı ürünlerinden biri olan ayva çekirdekleri devreye giriyor. Ayva çekirdekleri, cilde derinlemesine nüfuz eden doğal yağlar içerir. Bu yağlar, cildi nemlendirerek, yumuşatır ve kuruluğa engel olur. Ayrıca, suda bekletildiğinde jel kıvamına gelen ayva çekirdekleri, cilt tonunu dengelemeye ve lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olabilir. Böylelikle cilt, daha düzgün ve homojen bir görünüm kazanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN