Milyoner'de sosyal medyayı salladı: Lionel Messi Fenerbahçe'de | Video

Milyoner'de sosyal medyayı salladı: Lionel Messi Fenerbahçe'de | Video

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında "Kendisiyle yapılan bir röportajda düzenli olarak kan bağışı yaptığı için dövme yaptırmadığını açıklayan futbolcu kimdir?" sorusuna yarışmacının yaptığı yorum çok konuşuldu.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında, bir yarışmacı "Kendisiyle yapılan bir röportajda düzenli olarak kan bağışı yaptığı için dövme yaptırmadığını açıklayan futbolcu kimdir?" sorusu karşısında  Messi'nin Fenerbahçe'de oynadığını zannetmesi gülüşmelere neden oldu.

MESSİ FENERBAHÇE'DE

Barcelona'nın Arjantinli süper yıldızı Lionel Messi'nin Fenerbahçe'de oynadığını söyleyen yarışmacı, gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Barcelona'dan yıllık garanti 40 milyon Euro aldığı bilinen Messi'nin Fenerbahçe'de oynadığını söyleyen yarışmacını bu sözleri binlerce kez paylaşıldı.

Öte yandan kadın yarışmacı, joker hakkıyla soruya doğru cevap verdi.

Bu arada sorunun doğru cevabı, Cristiano Ronaldo.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN