Pepee'ye hayat veren Ayşe Şule Bilgiç, dünyanın en güçlü kadınları arasında!

Pepee'ye hayat veren Ayşe 
Şule Bilgiç, dünyanın en 
güçlü kadınları arasında!

Her yıl eğlence ve şov dünyasının en başarılı kadınlarını belirleyen Amerikan Hollywood Reporter Dergisi, çocukların çok sevdiği çizgi film Pepee'ye de imza atan Ayşe Şule Bilgiç'i "En Güçlü 20 Kadın" arasında gösterdi. Listede Türkiye'den iki kadın daha var.

‘Pepee’, ‘Leliko’, ‘Pisi’, ‘RGG Ayas’ ve ‘Aydamaya’ karakterlerine hayat veren Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları’nın kurucu ortağı Ayşe Şule Bilgiç, Amerikan Hollywoor Reporter Dergisi tarafından TV ve şov dünyasının 'En Güçlü 20 Kadın'ı arasında gösterildi. 

15-10/23/ayse-sule-bilgec.jpg

Ayşe Şule Bilgiç, daha önce de Avrupa İş Ödülleri'nde 10 ulusal şampiyon arasında gösterildi. 

Dergide, eski köşe yazarı ve oyuncu olan Ayşe Şule Bilgiç'in Düşyeri'ni 2008'de kurduğu, çocukluğunda Susam Sokağı hayranı olan başarılı işkadınının ilk kez Türkçe eğitici bir animasyona imza attığı bildirildi.

Yönünü dünyaya çevirdi 

Avrupa İş Ödüllleri'nde 10 ulusal şampiyondan da biri olan Ayşe Şule Bilgiç ise başarı merdivenlerini nasıl çıktığını şöyle anlatmıştı: 

"Düşyeri olarak ilk günden bu yana samimi ve gerçek bir şeyin peşine düştük. ‘Pepee’ bu üretimin ilk örneğiydi. Peşine pek çok markamız geldi. Kendi ülkemizde yaşadığımız başarılar bize gösterdi ki insanca, iyide ve doğruda kalarak yarattığımız markalar çok büyük kitleler tarafından alkışlanıyor. Yedi senenin sonunda bu sene ilk kez yönümüzü dünyaya çevirdik. Yönünü dünyaya çevirdiğimiz ilk adımımızda Avrupa’nın en prestijli iş dünyası ödüllerinden biri olan Avrupa İş Ödülleri’nde ulusal şampiyon olduk.”  

Listede iki Türk daha var 

Endemol Türkiye'nin Drama Direktörü Hülya Vural ile Kanal D'nin Genel Müdürü Pelin Diştaş Yaşaroğlu da dünyanın dört bir yanından listede yer alan 20 kadın arasında... 

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN