Ramazan ayının korkulu rüyası! Oruç tutarken ağız kokusuna önüne geçin: Sadece üç malzeme

Ramazan ayının korkulu rüyası! Oruç tutarken ağız kokusuna önüne geçin: Sadece üç malzeme

Ramazan ayında oruç tutanların en büyük korkusu ağız kokusuna çözüm! Çözümü çok basit malzemelerinizi hazırlayın ve sahurda ağzınıza sıkın. Ağız kokusundan eser kalmayacak...

Ramazan ayında oruç tutan birçok insanın karşılaştığı yaygın bir sorun, ağız kokusudur. Bu sorunu doğal bir çözümle hafifletebilirsiniz. Sprey şişenize su ekleyerek başlayın. Sahurda diş bakımınızı yaptıktan sonra ağzınıza sıkın.

Ağız kokusu neden olur, nasıl önlenir ve tedavi edilir? - Sağlık Haberleri

MALZEMELER

Su

Nane yağı

Karanfil yağı

YAPILIŞI

  • Bir sprey şişesine su ekleyin.
  • İçine 10 damla nane yağı ve 10 damla karanfil yağı ekleyin.
  • Şişeyi iyice çalkalayarak yağların suyla karışmasını sağlayın.
  • Sahurda diş bakımınızı tamamladıktan sonra, ağzınıza birkaç püskürtme yapın.
  • Bu işlemi her sahurda tekrarlayarak ağız kokusunu önlemeye yardımcı olun.

Nane yağı ve karanfil yağı, antiseptik ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Bu özellikleri sayesinde çürümeye ve kötü kokulara sebep olan bakterileri ve viral enfeksiyon oluşturan virüsleri yok ederek kalıcı bir çözüm sağlarlar. Bu doğal çözüm, ağız kokusunu önlemek için etkili bir yöntem.

Nane yağı ve karanfil yağı gibi doğal yağları temin etmek için önde gelen sağlık ürünleri satıcılarından ya da eczanelerden faydalanabilirsiniz. Bu yağların kalitesine dikkat ederek, doğal ve etkili bir çözüm elde edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN