Romeo ve Juliet sahnesinde sürpriz detay: Demet Evgar Bahar'da kendi gelinliğini giydi

Romeo ve Juliet sahnesinde sürpriz detay: Demet Evgar Bahar'da kendi gelinliğini giydi

Ünlü oyuncu Demet Evgar, "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin son bölümündeki "Romeo ve Juliet" sahnesini kendi nikahında giydiği gelinlikle canlandırdı. İzleyicilerin beğenisini toplayan detay, sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Demet Evgar, son dönemde performansıyla büyük beğeni topladığı "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisiyle adından sıkça söz ettiriyor.

bahar-romeo-ve-juliet.jpg

Demet Evgar'ın (Bahar), dün akşam yayınlanan bölümde, rol arkadaşı Mehmet Yılmaz Ak (Timur) ile sahnelediği "Romeo ve Juliet" oyunu, izleyicileri ekran başına kilitledi.

bahar-romeo-ve-juliet-2.jpg

SÜRPRİZ DETAY

Dizinin bu sahnesinde Evgar, tiyatro sahnesine bir gelinlikle çıktı. İzleyiciler, ünlü oyuncunun giydiği gelinliğin, 17 Mart 2022'de Levent Babataş ile nikah töreninde giydiği gelinlik olduğunu fark etti.

bahar-gelinlik.jpg

Demet Evgar'ın kendi gelinliğini giymesi, sosyal medyada gündem oldu. Gelinliğin kişisel ve duygusal anlamı, diziye farklı bir boyut kattı.

demet-evgar-gelinlik.jpg

Demet Evgar'ın performansı, dizideki "Romeo ve Juliet" sahnesiyle birleşince izleyicilerden tam not aldı.

bahar-002.jpg

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar'ın 13'üncü bölümünde; Bahar, çocuklarının geleceği, Nevra'nın hastalığı, Timur'un baskısı ve kendi istekleri arasında sıkışmış hissetmektedir. Evren ve Bahar hastaneye bırakılan Leyla ile ilgilenirken Bahar, Leyla'ya kimin zarar verdiğini bulmaya kararlıdır.

bahar-dizi.jpg

Umay'ın okulundaki ebeveynlerin gösterisine Timur ve Bahar "Romeo ve Juliet" oyunuyla katılır. Çağla çok büyük bir sır öğrenir. Evren ve Bahar arasındaki ilişki derinleşirken bir yandan Dora, Evren'e ilgi göstermektedir.

bahar-13-bolum.jpg

Hastanede çıkan yangın Bahar'ı çok riskli bir duruma sokar ve hem Evren hem de Timur, Bahar'ı kurtarmak için kendilerini riske atar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN