Ruhi Sarı 'Yargı'ya konuk oluyor

Ruhi Sarı 'Yargı'ya konuk oluyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Yargı'ya konuk oyuncu olarak Ruhi Sarı konuk oluyor. Yargı, 26 Mayıs'ta ekrana veda edecek.

Kanal D'de izleyicileriyle buluşan ve reyting rekorları kıran "Yargı" dizisi, 95. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Kalan son 5 bölümde heyecan gitgide artarken, diziye yeni bir konuk oyuncu dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, usta oyuncu Ruhi Sarı, "Yargı"nın son bölümlerine konuk olarak katılacak ve Ilgaz karakterine (Kaan Urgancıoğlu) yönelik bir operasyon gerçekleştirecek.

Senaryosu Sema Ergenekon tarafından yazılan ve yönetmen koltuğunda Ali Bilgin ile Beste Sultan'ın oturduğu "Yargı", 26 Mayıs'ta ekrana veda edecek. Dizinin final bölümünde izleyiciyi nasıl bir sürpriz beklediği ise merak konusu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN