Saçı 1 gecede çoğaltıyor! Evde sadece 3 malzeme ile hazırlayabilirsiniz! Kafanızdan saç fışkıracak!

Saçı 1 gecede çoğaltıyor! Evde sadece 3 malzeme ile hazırlayabilirsiniz! Kafanızdan saç fışkıracak!

Saç dökülmesi zaman zaman herkesin karşılaştığı problemlerin başında geliyor. Saç dökülmesinin en temel sebepleri ise stres ve mevsim geçişleri olarak gösteriliyor. Dökülen saçlarınızı geri kazanmak için ise çok paralar harcamanıza gerek yok. Evde hazırlayabileceğiniz birkaç malzeme ile mucize yaratabilirsiniz.

Mevsim geçişleri, stres, yağ ve genetik bazı problemler saçlarınızın dökülmesine neden olabilir. Saç dökülmesinin sebebi her ne olursa olsun doğal ürünlerinden faydalanabilirsiniz. Dönemsel olarak artış gösteren saç dökülmeleri için ise bol vitaminli gıdalar tüketmek oldukça etkili olabilir.

maske.jpg

Saç bakımı denince akla gelen uygulama ise saç maskesidir. Dışardan satın alacağınız maskelerin yanı sıra evde kendinizde kendi maskenizi yapabilirsiniz. Evde doğal ürünlerle hazırlayacağınız saç maskesi satın aldığınız hazır maskeler kadar etkili bir sonuç verir.

maskejkl.jpg

Bu maskeleri düzenli olarak uygulamak, dökülen saçların yerini hızla dolduracak sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlayacaktır. Saç bakımında ise Hint yağı, zeytinyağı, badem yağı, jojoba yağı gibi doğal yağlardan da faydalanabilirsiniz. İşte saçlarınıza iyi gelecek 3 malzemeden oluşan doğal maske tarifi.

MALZEMELER

  • 2 yemek kaşığı Hint yağı
  • 1 yumurta sarısı
  • 1 yemek kaşığı bal

sac.jpg

Bütün malzemelerin hepsini karıştırıp önce saç kökleri olmak üzere tüm saçınıza sürün. 2-4 saat beklettikten sonra şampuan ve nemlendiricinizi kullanarak durulayın. 3 malzemeden oluşan bu karışımı yaklaşık 2 ay boyunca düzenli olarak kullanın. Saç köklerini besleyen karışım sayesinde dökülme problemlerinizi kökten çözebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN