Şafak Sezer'in lüks evinin tuvaletini görenler şaşkına döndü! 'İnsan buraya girmeye çekinir'

Şafak Sezer'in lüks evinin tuvaletini görenler şaşkına döndü! 'İnsan buraya girmeye çekinir'

Bir programın çekimleri için evinin kapısını kameralara açan Şafak Sezer'in evinin tuvalet kapısını görenler gözlerine inanamadı. İşte detaylar...

MasterChef yarışmacıları Tahsin Küçük ve Sergen Özen'in Youtube'da yayınlanan programına Şafak Sezer konuk oldu. Görkemli evinin kapılarını ilk kez açan ünlü oyuncunun evindeki tuvalet gündem oldu.

OTEL LOBİSİNE BENZETİLDİ

Şafak Sezer'in evine konuk olan Tahsin Küçük ve Sergen Özen, koyu renklerle bezenmiş mutfağı gezdi. 54 yaşındaki oyuncunun mutfağının her köşesinde siyah renkli dolap, siyah renkli masa bulunmasına dikkat çeken ikili, evdeki merdivenleri de otel lobisi merdivenine benzetti.

TUVALETİN KAPISI GÜNDEM OLDU

Medyatava'da yer alan habere göre, Şafak Sezer'in evinde bunların yanı sıra tuvaletin kapı tasarımı da dikkat çekti. Deneyimli oyuncu, evindeki tuvaletin kapısının üstündeki desen için, "Onu benim arkadaşım eve hediye etti. Teşekkür ederim" dedi. Tahsin Küçük ise tuvaletle ilgili, "İnanılmaz bir tuvalet insan girmeye çekinecek" dedi.

safak-sezerin-evinin-tuvaleti.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN