Keremcem: Şarkıcılığı oyunculuktan daha çok seviyorum

Keremcem: Şarkıcılığı oyunculuktan daha çok seviyorum

Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' isimli programına konuk olarak katılan şarkıcı Keremcem, "Oyunculuğu mu daha çok seviyorsunuz şarkıcılığı mı?" sorusuna yanıt verdi. Keremcem, "Şarkıcılığı oyunculuktan daha çok seviyorum. Sette olmayı seviyorum ama müzik yapmanın, şarkı üretmenin, konser yapmanın kıymetini anladım" dedi.

Şarkıcı Keremcem, Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' isimli programında konuk olarak yer aldı.

Armağan Çağlayan'ın "Oyunculuğu mu daha çok seviyorsunuz şarkıcılığı mı?" sorusuna Keremcem, şu yanıtı verdi:

"Şarkıcılığı daha çok seviyorum. Oyunculuk teklifi çok geliyor; onu da çok seviyorum, müzik kısmını da çok besliyor ama şu son dönemde özellikle piyasaya çıkmayan albümden ve Kovid-19'dan sonraki şarkı yapma sürecine tekrar girişimi yaşamadan önce birbirinin eşidi sanıyordum. Sette olmayı seviyorum ama müzik yapmanın, şarkı üretmenin, konser yapmanın kıymetini anladım.

Sette olmak, beklemek açısından daha zor ama egoyu da frenleyen bir şey. Çünkü binlerce kişiye konser verdikten ve hep bir ağızdan şarkıları söyledikten sonra işini yapmış olarak çıkıp, sahneden inip dizi setine gidip 1 buçuk saat taburenin üstünde setin başlamasını beklemek gerçekten egoyu törpüleyen bir şey."

Küçükken ayak parmaklarıyla oynadığı için annesinin, 'piyano çalmak istediğini düşünerek piyano kursuna' gönderdiği Keremcem, o yaşlarda Şirinler izlemek için piyanoyu bıraktığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN