Ufolog Farah Yurdözü: Dünya zaten uzaylıların istilası altında

Ufolog Farah Yurdözü: Dünya zaten uzaylıların istilası altında

25 yıldır dünya dışı varlıklarla ilgili araştırmalar yapan ufolog Farah Yurdözü ile uzaylılar hakkında konuşmak için bir araya geldik. Ancak sohbetin sonunda mekandan, uzaylıların içimizde olabileceği korkusuyla ayrıldık. Yurdözü, dünya dışı varlıklar konusuna biraz ürkütücü bir pencere açıyor.

Farah Yurdözü, 25 yıldır dünya dışı varlıklarla ilgili araştırmalar yapan bir ufoloji yazarı. Çok sayıda kitabı bulunan Yurdözü, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Amerika’da verdiği konferanslarla biliniyor. Amerikan UFO Magazine dergisi, İtalyan XTimes Magazine ve İngiliz UFO Matrix Magazine’de de köşe yazarlığı yapıyor. Asıl mesleği olan İspanyolca öğretmenliği için ABD’de bulunduğu 2002-2010 yılları arasında New York’tan Nevada’ya, California’dan New Mexico’ya kadar uzanan geniş bir alanda konferanslar vererek Türkiye’yi temsil etmiş bir isim. 1947’de yaşanan UFO kazasıyla meşhur Roswell’de düzenlenen UFO kongrelerinde Türkiye’yi temsil eden ilk UFO araştırmacısı.

Biz de Yurdözü ile uzaylılar hakkında konuşmak için bir araya geldik. Ancak sohbetin sonunda mekandan, uzaylıların içimizde olabileceği korkusuyla ayrıldık. Yurdözü, dünya dışı varlıklar konusuna biraz ürkütücü bir pencere açıyor. “İslam alimleriyle konuştuğumda, benim dünya dışı varlık dediğime onlar ifrit diyor” diyen Yurdözü, ufoloji dilinde ‘reptilyan’ dedikleri insanlık düşmanlarını anlatıyor. 

15-12/28/screenshot_2015-12-28-16-01-44-1.png

"Reptilyanlar tarihte pek çok medeniyeti etkileri altına almış."

Kimdir bu reptilyan dediğiniz varlıklar?

Bunlar Sümerlerden itibaren çağlar boyunca insanların karşılaştıkları, tarihi eserlere kadar iz bırakmış olan dünya dışı, başka boyutlardan gelen varlıklar. Mitolojilerde, efsanelerde yılan sembolüyle ifade edilen kötücül varlıklar. Tarihte pek çok medeniyeti etkileri altına almışlar ve bugün de etkilemeye devam ediyorlar. 

Etrafımızda birçok reptilyen figür var

Bunların izlerini görebilir miyiz etrafta?

Mesela Sümer tanrıçası Melusina reptilyan bir tanrıçadır. Starbucks’ın sembolüdür. Tabii bunlar bizim bildiğimiz anlamda tanrı, yaratıcı değil. Sadece insandan daha güçlü oldukları için bu isimle adlandırılmışlar. Alfa Romeo’nun insan yutan yılan sembolü de reptilyan bir semboldür. Etrafımızda daha birçok örnekleri var. Bizim efsanelerimizde de şahmaran reptilyan bir kraliçedir. Uzakdoğu’daki ejder figürü de öyledir. Avrupa’daki tarihi sanat eserlerinde de kertenkele, yılan figürü çokça görülür. Antik Mısır’da da…

15-12/28/melusina.jpg

İnanların ölümüyle açığa çıkan enerjiden besleniyorlar

Neden kötücül varlık diyoruz?

Bunlar insanlığın dehşetinden, savaşlardan, vahşi ölümlerden beslenirler. İnsan kanıyla, daha doğrusu yeni öldürülmüş insanın ölürken açığa çıkan enerjisiyle besleniyorlar. Vampir miti de buradan ortaya çıkmıştır. Büyük medeniyetlerde insan kurban etme geleneği oldukça yaygındır. Antik Yunan, güney Amerika medeniyetleri ve özellikle Roma tamamen reptilyan hakimiyetindeydi. Roma’da sadece ölmek ve öldürülmek için eğitilen gladyatörler halkın en büyük eğlencesiydi. Anadolu’da da Efes’te ayinlerle insan kurban edilirdi. Anadolu’da sayısız gladyatör okulu vardı. Roma’da paganizm yaygındı. Paganizmin kaynağı da reptilyan varlıklardır. Hz. İsa’nın gelişi bu reptilyan hakimiyetini durdurmuştur. 

15-12/28/screenshot_2015-12-28-16-01-31-1.png

" Uzaylılar dünyayı istila edecek mi diye soranlar var bana. Zaten istila etmiş haldeler diyorum."

Semavi dinler bu konuya nasıl bakıyor?

Vatikan dünya dışı varlıkları kabul ediyor. Vatikan’ın kendi gözlem kulesi bile var. Tevrat’ta Hezeikel Peygamber’in uçan tekerleklerle gökten inen varlıklara dair anlatımları çok açık bir şekilde yazar. Konuştuğum İslam alimleri ise “Senin reptilyan dediklerine biz ifrit diyoruz” diyorlar. ABD’de ise uzaylıların dünyayı kurtarmak için geleceğine inanan onlarca tarikat var. Ben böyle bir şeye asla inanmıyorum. 2000 yılına girerken Türkiye’de de buna inanan gruplar vardı. Hatta bu gruplardan bir tanıdığım, yılbaşı gecesi bekledikleri gibi uzaylılar gelmeyince üzüntüden hasta olmuştu. Bu uzaylı endüstrisi tamamen perdedir. Uzaylılar dünyayı istila edecek mi diye soranlar da var bana. Zaten istila etmiş haldeler diyorum. Enerjimizi ve ruhumuzu onların istismarından korumamız gerek.

15-12/28/antik-misir.jpg

Semavi dinler boş yere gönderilmedi

Bunu nasıl yapabiliriz? 

Semavi dinler boş yere gönderilmedi. Dini ritüeller boş yere yok. Alkol boş yere haram edilmedi. Çünkü bu reptilyan varlıklar alkol, uyuşturucu ve sigara gibi bilinci kapatan maddeleri kullanan zayıf insanları kolaylıkla hakimiyetleri altına alıyorlar. Bugün şifa ve kişisel gelişim adı altında insanlara yayılan, taşlarla terapi, telepati, hipnoz, başka isimler altında ortaya çıkan büyüsel yöntemler gibi akla gelebilecek hemen her türlü öğreti reptilyanlar tarafından yayılıyor. Pagan öğretileri kadim zamanlarda olduğu gibi bugün de insanlara empoze ediyorlar.  

Dünyada çok acı var, savaşlar, katliamlar… Bunun nedeni de onlar olabilir mi? 

Onlar dehşet ve toplu katliamlardan beslendikleri için savaş istiyorlar. Hem toplumları hem de bireyleri tesir altına alıyorlar. İnsanlar çoluk çocuk savaşın dehşetinden kaçmak için denizlerde boğuluyorlar. Dünyanın geri kalanı da hiçbir şey yokmuş gibi eğlence fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Biz dünya dışı varlıkların etkisi altındayız. Ama Batı’da artık kazanç kapısı haline gelmiş olan UFO sektörü, gerçek tehlikeyi perdeliyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN