Zuhal Topal her gün bir kaşık yiyerek zayıfladı! Ünlü sunucu gençlik ve zayıflığını buna borçluymuş

Zuhal Topal her gün bir kaşık yiyerek zayıfladı! Ünlü sunucu gençlik ve zayıflığını buna borçluymuş

Ekranların sevilen sunucularından Zuhal Topal, hamileyken aldığı kiloları hızlı bir şekilde vererek yeni formuna kavuştu. Zuhal Topal’ın nasıl bu kadar çabuk zayıfladığı merak edilirken, sunucunun gençlik ve zayıflığını neye borçlu olduğu da ortaya çıktı. İşte Zuhal Topal’ın zayıflama sırrı…

Ekranların sevilen sunucularından Zuhal Topal’ın şimdilerde fit görüntüsü dikkat çekiyor. Doğum kilolarından kurtulmak için ne yaptığı merak edilen Topal, 2 yılda 35 kilo verdiren metodunu açıkladı.

Kızı Lina’yı dünyaya getirdikten sonra emzirdiği için kilolarının bir kısmının kendiliğinden gittiğini söyleyen Topal, uyguladığı diğer metotları da tek tek anlattı…

zuhal-topal-zayiflama-sirri-1-001.jpg

HER GÜN 1 TATLI KAŞIĞI YEDİĞİ

Yoğun iş temposunda nasıl bu kadar enerjik kaldığı merak edilen Topal, 'Sevdiğim işi yapıyorum. Bunun yanında tabii benim de küçük sırlarım var. Mesela her gün 1 tatlı kaşığı çörek otu tüketiyorum. Yorgunluğumu alıyor, vücudu güçlendiriyor. Sizlere de öneririm.

Zor olan bölümü ise doktor kontrolünde yaptığım Diyetle verdim. Az ve sık yemek yiyerek besleniyorum. Mutlaka doktor gözetiminde diyet yapmanızı öneriyorum" dedi.

zuhal-topal-zayiflama-sirri-001.jpg

ÇÖREK OTU ZAYIFLATIYOR MU?

Sağlık açısından çeşitli faydaları bulunan çörek otu yağının zayıflama üzerinde de etkisi bulunuyor. Diyetisyenlerin zayıflama için önerdiği çörek otu yağı sabahları aç karna tüketildiği zaman iştah kapatarak kolaylıkla kilo vermeyi sağlıyor. Düzenli tüketildiğinde ise metabolizmayı hızlandırıyor. Fakat, çörek otu tek başına zayıflatmaz, sadece kan şekerini düzenleyerek kilo vermeye destek olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN