Hülya Avşar'dan Sıla'ya destek mesajı

Hülya Avşar'dan Sıla'ya destek mesajı

Hülya Avşar, İstanbul’da yapılan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" ile ilgili sözleri nedeniyle eleştirilen ve konserleri iptal olan Sıla hakkında açıklama yaptı. Avşar Instagram hesabından paylaştığı mesajında Sıla'ya destek verdi.

Yenikapı’da düzenlenen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ öncesi “Darbelere karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” açıklaması yapan Sıla Gençoğlu eleştirilerin hedefi oldu. 36 yaşındaki bestesi ve şarkıcının başta İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'ndeki konseri olmak üzere birçok programı iptal edildi.

Bunun üzerine sosyal medya hesabından "Demokrasiye sığınarak söylediklerim, demokrasi mitingine katılmama gerekçemin geldiği noktayı şaşkınlık ve biraz da üzüntüyle izlemekteyim" diyerek bir paylaşımda bulundu. Ancak bu açıklama da eleştirilerin önüne geçmedi. 

16-08/15/screenshot_1-1471265709.jpg

Sanatçı Hülya Avşar bugün sosyal medyadan Sıla hakkında bir açıklama yaptı.  Avşar, Instagram hesabından "Söylediği sözler yanlış da olsa demokrasi için mücadele verdiğimiz bugünlerde Sıla'ya yapılanları fazla buluyor,gereksiz uzadığını düşünüyorum" yazılı bir paylaşımda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN