i30 N buz üstünde test ediliyor

i30 N buz üstünde test ediliyor

Hyundai i30 ailesinin Wagon’dan sonraki üçüncü üyesi olan i30 N, seri üretim öncesi son testlerini yapmaya devam ediyor.

Markanın Dünya Ralli Şampiyonası’nda elde ettiği tecrübelerle geliştirmeye başladığı i30 N, aynı zamanda Koreli markanın bu segmentteki ilk yüksek performanslı modeli.

Hyundai Motor Avrupa Teknik Merkezi mühendisleri tarafından Avrupa’da geliştirilen otomobil, özellikle zorlu şartlarınyla ünlü Arctic Circle’ın etrafında kış testlerine tabi tutuluyor. Modelin performans ve sürüş özelliklerine odaklanan Neuville ve mühendisler, ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü), LSD (Sınırlı Kaymalı Diferansiyel), direksiyon, süspansiyon sistemi ve lastikler üzerinde çalışarak aracın dinamik sistemleri üzerindeki son ayarları yapıyorlar. Hyundai i30 N, 2017’nin ikinci yarısında Avrupa’da satışa sunulacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN