Iasmin Latovlevici taraftarlarca defalarca ıslıklandı

Iasmin Latovlevici taraftarlarca defalarca ıslıklandı

Galatasaray'ın sezon başında Kardemir Karabükspor'dan kadrosuna kattığını Iasmin Latovlevici, bugün oynanan mücadelede sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından birçok kez ıslıklandı.

 

Son dönemdeki kötü performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olan Rumen futbolcu, top ayağına geldiği anlarda sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından tepkiye maruz kaldı. Latovlevici daha sonra tepkilere dayanamadı ve Tudor'dan kendisini değiştirmesini istedi.

Rumen futbolcu 71'inci dakikada Igor Tudor tarafından oyundan alınırken de tribünler tarafından ıslıklandı. Yerine giren Martin Linnes ise alkışlarla oyuna girdi. Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Latovlevici'nin ıslıklanmasına büyük tepki gösterdi.

36 BİN KİŞİ TRİBÜNDE

Galatasaray ile Aytemiz Alanyaspor arasında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 36 bin 642 kişi takip etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, sön dönemde alınan kötü sonuçlara rağmen takımını yalnız bırakmadı.

İSTANBUL / DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN