İran'dan Paris saldırısı yorumu: Fransa, IŞİD'i desteklemenin bedelini ödedi

İran'dan Paris saldırısı yorumu: Fransa, IŞİD'i desteklemenin bedelini ödedi

İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Mesud Cezayiri, Paris saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Fransa'nın, IŞİD ve tekfiri teröristleri desteklemenin bedelini ödediğini" söyledi.

İran Genelkurmay Başkan Yardımcısı Tuğgeneral Mesud Cezayiri, Paris'teki saldırlar ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Açıklamada "Batılılar, tekfiri terörizmi desteklemeyi sürdürmeleri halinde Avrupa'nın diğer noktalarında da olağanüstü hal ilanını bekliyor olmalılar" ifadesi yer aldı.

11 Eylül'ü hatırlattı

ABD'nin 11 Eylül saldırısı sonrası Afganistan ve Irak'ı işgal etmesini de hatırlatan Cezayiri, "Paris'teki terör saldırısının da ABD ve Avrupalı müttefikleri tarafından suistimal edilmemesi gerektiğini" söyledi.

İranlı general," Şimdi ki IŞİD'in ortaya çıkışının küresel tasarımcıları terörizmin acı tadını tattı, tekfiri teröristleri desteklemekten vazgeçip gerçek anlamda terörizmle mücadele sahnesine girmeli" yorumunda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN