İrem Derici 'den şok sözler ! "Uçağı düşür Sinan ölsün"

İrem Derici 'den şok sözler ! "Uçağı düşür Sinan ölsün"

İrem Derici geçen akşam bir mekandan çıkarken görüldü. Basın mensuplarına söylediği şeyler karşısında herkesi şaşkına çeviren İrem Derici Sinan Akçıl'ın yeni şarkısını kıskandığını ve uçak pilotuna "Uçağı düşür sadece Sinan ölsün" demeyi düşündüğünü söyledi.

14 Şubat'ta şarkı çıkartmaya hazırlanan İrem Derici Sinan Akçıl'ın şarksını çok beğendiğini  dile getirdi. Uçakta Ankara'ya giderken pilota uçağı düşür Sinan ölsün demeyi bile düşündüğünü belirten İrem Derici herkesi güldürdü. 

İşte detaylar...

İrem Derici fotoğrafını çeken muhabirlere “Makyajsızım şu an. Boyasam da bir şey değişmiyor gerçi” diye espri yaptı.

Derici, Mustafa Ceceli’yle hazırladığı yeni şarkının 14 Şubat’ta çıkacağını açıkladı.

Ünlü şarkıcı, “Sinan Akçıl’ın İzel’le düet yaptığı ‘Teşekkürler Sevgilim şarkısı da 14 Şubat’ta çıkacak, Akçıl şarkının rakipsiz olduğunu söylüyor, ne düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine şöyle dedi:

“Ankara’ya giderken uçakta dinledim o şarkıyı. Yıkılıyor. Hatta kıskandım, pilota gidip ‘Uçağı düşür ama sadece Sinan ölsün’ demeyi düşündüm. Gerçekten çok güzel şarkı.”

Şarkıcı, eski eşi Rıza Esendemir’le barışmayı düşündükleri iddiası sorulduğunda ise sinirlendi: “Sizi kırmamak için canımı veririm. Fakat bana bu konuyla ilgili bir daha soru gelirse, insanlığımı kalbime gömeceğim ve kimsenin yüzüne bakmayacağım.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN