Işıl Yücesoy ve Emrah'tan muhteşem düet

Işıl Yücesoy ve Emrah'tan muhteşem düet

70'li yıllardan bugüne sanatın birçok alanında hayatlarımıza unutulmaz izler bırakan, usta oyuncu ve yorumcu Işıl Yücesoy, geçtiğimiz yıl yayınlanan 'Zamansız' albümünden sonra bu defa 'Hayat Herkese Aynı' isimli iki şarkından oluşan single çalışmasıyla sevenlerine eşsiz bir müzik ziyafeti yaşatıyor.

Işıl Yücesoy, geçtiğimiz günlerde Cemal reşit Rey KonserSalonu'nda 'Pazar Konserleri' kamsamında sevenlerin karşısına çıktı.

İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde 'Zamansız' albümünden şarkılara yer veren Yücesoy'un, ikinci bölümde sevenlerine bir sürprizi vardı. Atv'de yayınlanan 'Aşk ve Mavi' dizisindeki rol arkadaşı Emrah sahneye geldi.

Emrah sahnede yaptığı duygusal konuşmanın ardından Işıl Yücesoy'la birlikte Aşık Veysel şarkısı olan 'Uzun İnce Bir Yoldayım'ı selendirdirdi. İkili, daha sonra yine Aşık Veysel'den 'Dost Dost Diye Nicesine Sarıldım' şarkısını birlikte söyledi.

Konser sonunda izleyicilerin yoğun ilgisinden ve ayakta alkışlamasından dolayı duygusal anlar yaşayan Yücesoy, sahnede gözyaşlarına hakim olamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN