İslam-Batı ilişkileri nereye gidiyor?

İslam-Batı ilişkileri nereye gidiyor?

Marmara Salonu’nda 13.00-14.00 saatleri arasında düzenlenen ‘Ben, Öteki ve Ötesi: İslam-Batı ilişkileri Nereye Gidiyor?’ başlıklı söyleşiyi İnsan Yayınları düzenliyor. Söyleşinin konuşmacısı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın.

Türkiye’de çok sevilen Sarah Jio, Karadeniz Salonu’nda 11:00-11:45 saatleri arasında  hayranlarıyla görüntülü sohbet üzerinden iletişim kuracak. Jio, Türkiye’de yeni çıkan romanı ‘Kelebek Adası’yla ilgili okurların sorularını yanıtlayacak.

Doğan Kitap ‘Onat Kutlar’a Mektup Var’ başlıklı bir panel düzenliyor. Marmara Salonu’nda 15.30 - 16.30 saatleri arasında düzenlenen panelde konuşmacılar Hülya Uçansu, Adnan Özyalçıner, Aydın Engin, Vecdi Sayar, Cevat Çapan, Işıl Özgentürk, Deniz Türkali ve Ercan Kesal.

Kırmızı Kedi Yayınevi’nin ‘Şiir ve Gerçeklik’ başlığıyla 15.30-16.30 saatleri arasında Heybeliada Salonu’nda düzenlediği söyleşide konuşmacılar Şükrü Erbaş ile Haydar Ergülen.

Yekta Kopan’ın ‘Zor Zamanlarda Yazmak’ başlıklı söyleşisi 15.30-16.30 saatleri arasında Büyükada Salonu’nda. Etkinliği Can Yayınları düzenliyor.

İnkılap Yayınları tarafından düzenlenen Sinan Meydan’ın ‘İslam Dünyasının Sorunları ve Atatürk Tecrübesi’ başlıklı söyleşisi Marmara Salonu’nda 16.45-17.45 saatleri arasında.

Bugün imza günü yapacak yazarlar:

Öznur Yıldırım, Pegasus Yayınları, saat 12.00

Muzaffer İzgü, Bilgi Yayınevi, saat 12.00

Ataol Behramoğlu, Tekin Yayınevi, saat 14.00

Kahraman Tazeoğlu, Destek Yayınları, saat 14.00

Afşin Kum, April Yayıncılık, saat 14.00

Ahmet Telli, Everest Yayınları, saat 15.30

Nazlı Eray, Doğan Egmont, saat 16.00

Arı İnan, Türk Tarih Kurumu, saat 16.00

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN