İHA ve Türkiye Gazetesi’nden ISUBÜ Rektörü’ne hayırlı olsun ziyareti

İHA ve Türkiye Gazetesi’nden ISUBÜ Rektörü’ne hayırlı olsun ziyareti

İhlas Haber Ajansı (İHA) Isparta Bürosu ve Türkiye Gazetesi Isparta Bölge Müdürlüğü ekipleri, bu yıl kurulan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nde (ISUBÜ) 7 Eylül itibariyle Rektörlük görevine atanan Prof

Dr.İbrahim Diler’i ziyaret etti.Ziyarette İHA Isparta Muhabiri Feti KILIÇ, Türkiye Gazetesi Isparta Bölge Müdürü Kadir Çelik ve Türkiye Gazetesi Isparta Sorumlusu Harun Bilgili yer aldı. İHA ve Türkiye Gazetesi ekipleri, ISUBÜ Rektörü Prof.Dr.İbrahim Diler’e görevinde başarı dileklerinde bulundu.Kendisine yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Diler ise, İhlas Haber Ajansı ve Türkiye Gazetesi’nin, ülkenin dört bir yanında yayılmış ulusal ve milli yayın organlarının başında geldiğini belirterek kurum temsilcilerine teşekkür etti.

ISPARTA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN