İsrail askerleri, Filistinli ailenin evini yıktı

İsrail askerleri, Filistinli ailenin evini yıktı

Bir grup İsrail askeri 16 Mart’ta arabasıyla çarparak 2 İsrail askerini öldürdüğü gerekçesiyle 25 yaşındaki Ala’a Qabaha’nın evine baskın düzenleyen İsrail askerleri, evin içinde yaşayanlara haber vermeden evi yıkmaya başladı.

İsrail askerlerinin evin iç duvarlarını yıktıklarını söyleyen Ala’a Qabaha’nın babası Rateb Qabaha, binadaki diğer dairelerin de zarar gördüğünü söyledi.

Qabaha ailesinin yıkıldığını gören Filistinliler ile İsrail askerleri arasında gerilim çıktı. Olayda bir Filistinli plastik mermiyle yaralanırken diğer Filistinliler de göz yaşartıcı gazdan zehirlenerek yaralandı. Kasıtlı cinayet iddiasını reddeden Ala’a Qabaha, olayın bir trafik kazası olduğunu belirtti. Qabaha’nın avukatı, müvekkilinin kazadan sonra yaralandığını ve işlemediği bir suçu itiraf etmesi için işkenceye maruz kaldığını ifade etti.

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN