İsrail askerleri iki kız çocuğunu acımasızca infaz etti - Video

İsrail askerleri iki kız çocuğunu acımasızca infaz etti - Video

İsrail polisinin sokak ortasında Filistinli iki kız çocuğuna kurşun yağdırdığı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde İsrail askerleri 14 ve 16 yaşlarındaki kız çocukları yerde yatarken bile ateş ediyor.

[Karar]

İşgalci İsrail polisi Batı Kudüs'te bugün iki Filistinli çocuğa sokak ortasında kurşun yağdırdı. Kuzen olduğu öğrenilen 14 ve 16 yaşlarındaki çocuklara ateş eden 2 İsrail polisinin infaz girişimini gösteren görüntülerde ortaya çıktı. Video kaydında arabalarından inen polislerin kız çocuklarının yolunu kesip ateş ettiği görülüyor. İlk ateşte yaralanan kız çocukları yerde yatarken, polisler ateş etmeyi sürdürüyor. Filistin'de infiale neden olan görüntülerle ilgili İsrail hiçbir açıklama yapmadı. 

İsrail Polisi 2 Filistinli çocuğu böyle katletti

Filistinli kız çocuklarından biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı. İşgalci İsaril güçleri, Dün Batı Şeria'da da 16 yaşında Filistinli bir kızı bıçaklı saldırı iddiasıyla katletmişti.  

90 Filistinli öldürüldü

Yahudi yerleşimcilerin, ağustosta Nablus'ta Filistinli bir ailenin evini kundaklamasıyla fitili ateşlenen ve Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınlarla giderek tırmanan gerginlik devam ediyor. Olaylarda ekim ayı başından bu yana 19'u çocuk, 4'ü kadın olmak üzere 90'dan fazla Filistinli öldürüldü. Aynı dönemde 17 İsrail vatandaşı da hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN