İsrail'den Suriye çıkışı: 'Esad'ı öldürürüz'

İsrail'den Suriye çıkışı: 'Esad'ı öldürürüz'

ABD ve Rusya arasındaki füze krizinde tansiyon giderek yükseliyor. İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman İran'ı böyle bir şey yapmaması konusunda uyarıyoruz... Çünkü İsrail bu yola sonuna kadar devam etmekte kararlıdır" dedi.

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, bölgedeki çekişmeyi ileri bir boyuta taşıyarak, ülkesine yönelik olası bir saldırıda Beşşar Esad'ı ortadan kaldıracaklarını resmen ilan etti. Suriye'deki olası bir ABD-Rusya çatımasında ABD safında Esad'a yönelik mücadele verileceğinin sinyalini veren Lieberman, bu süreçte İran'ın İsrail'e saldırı girişiminde bulunması durumunda Şam rejimini devireciğini ifade etti. Lieberman ayrıca, "İran’ı böyle bir şey yapmaması konusunda uyarıyoruz...  Çünkü İsrail bu yola sonuna kadar devam etmekte kararlıdır" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN