İstanbul Esenyurt'ta çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu

İstanbul Esenyurt'ta çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu

İstanbul Esenyurt'ta bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. İlk incelemede, iki günlük bebeğin göbek bağının tıbbi müdahaleyle kesilmediği ve doğumun hastanede yapılmadığı belirlendi.

Esenyurt'ta bir çöp konteynerinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Belediye temizlik görevlisi, çöp konteynerinde yeni doğmuş kız bebeği cesedi bulunca durumu polise bildirdi.

2 günlük bebek çöp konteynerinde bulundu

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cesedin bulunduğu adrese gitti. Ekipler, çöp konteyneri ve çevresinde inceleme yaptı.

İlk incelemede, iki günlük bebeğin göbek bağının tıbbi müdahaleyle kesilmediği ve doğumun hastanede yapılmadığı belirlendi.

Bebeğin cesedi daha sonra Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polis, olay yeri çevresindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN