İstanbul Fatih'te helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

İstanbul Fatih'te helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Fatih'te uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona havadan polis helikopteri de destek verirken, çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Fatih'te önceden belirlenen birçok adrese uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyona özel harekat polisleri, havadan da polis helikopteri destek verdi.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Operasyon kapsamında Yedikule Mahallesi, Yedikule Caddesi üzerindeki bir apartmana ve bir depoya özel harekat polisleriyle baskın yapan ekipler binanın giriş kapısını kırarak bodrum katında bulunan bir dairede aramalar yaptı.

Özel eğitimli 'İra' isimli narkotik köpeğinin de katıldığı aramalarda her yer didik didik arandı. Polis ekipleri, İmrahor İlyasbey Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın birinci katındaki dairede de aramalar yaptı. Operasyon kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN