İstanbul için saygı duruşuna izin vermeyen UEFA Fransa'da protesto edilecek

İstanbul için saygı duruşuna izin vermeyen UEFA Fransa'da protesto edilecek

Polonya ile Portekiz arasındaki karşılaşma öncesinde İstanbul'da ölenler için saygı duruşunda bulunulmayacağını açıklayan UEFA protesto edilecek.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Polonya ile Portekiz arasındaki maç öncesi İstanbul'da terör saldırısında hayatı kaybedenler için saygı duruşu yapılmayacağını açıklayan UEFA protesto edilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, dün medya mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, UEFA'nın Atatürk Havalimanı'na yapılan terör saldırısının saygı duruşu yapılmayacağını açıklamasıyla sitemini dile getirmişti. Ancak bugün olay başka bir boyut kazandı.

SporX'te yer alan habere göre; bu akşam oynanacak Polonya-Portekiz çeyrek final maçının başlama vuruşundan önce, taraftarların saldırıyı alkışlarla protesto edeceği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN