İstanbul Sancaktepe'deki saldırıyı da PKK üstlendi - Son dakika

İstanbul Sancaktepe'deki saldırıyı da PKK üstlendi - Son dakika

İstanbul Sancaktepe'de, 12 Mayıs'ta bir askeri servis aracına yönelik olarak bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi.

İstanbul Sancaktepe'de askeri servis aracına yönelik olarak bomba yüklü araçla gerçekleştirilen ve 7 kişinin yarlandığı hain saldırıyı terör örgütü PKK üstlendi.

Terör örgütü PKK'nın uzantısı HPG tarafından yapılan ve Fırat Haber Ajansı'nın internet sitesinde yayımlanan açıklamada, hain saldırının HPG tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.

7 KİŞİ YARALANDI

Samandıra Kışlası yakınındaki saldırıda, biri aracın şoförü olmak üzere 7 kişinin yaralandığı açıklanmıştı. Saldırı, ana caddeye park edilip terk edilen bomba yüklü bir araçla gerçekleştirilmişti. 

Patlama nedeniyle çevredeki ev ve işyerleri ile araçların camları kırılmıştı. Saldırı ardından gözaltına alınan beş şüpheliden ikisi serbest bırakılırken diğer üçü ise tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN