İstanbul Sultangazi'de kahvehaneye silahlı saldırı: 1'i ağır 2 yaralı

İstanbul Sultangazi'de kahvehaneye silahlı saldırı: 1'i ağır 2 yaralı

İstanbul, 3 günde 3. saldırı şokunu yaşadı. Sultangazi'de bir kahvehaneye kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla açılan ateş sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Önceki gün Küçükçekmece'de bir kahvehane dün gece de Eyüp'te Büyük Osmanlı Derneği lokaline düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi ölmüştü.

İstanbul'da 3 günde 3'üncü kahvehane saldırısı meydana geldi. Sultangazi'de bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Olay Sultançiftliği'nde dün saat 23.45 sıralarında, Ordu Caddesi, 193. Sokak'ta bulunan bir kahvehanede meydana geldi.

Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla açtığı ateş sonucu kahvehanede bulunan 1 kişi başından, 1 kişi de bacağından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, başından vurulan kişinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olayın terör saldırısı olmadığı, mahalledeki gençler arasındaki husumetten kaynaklandığı belirtildi.

3 günde 3. saldırı

Öte yandan, bu saldırı pazartesi ve salı günkü saldırıları akıllara getirdi.

Pazartesi günü Küçükçekmece'de bulunan Kanarya Mahallesi'nde yüzleri maskeli iki kişi kahvehaneyi taramış ve 2 kişi ölürken, 5 kişi de yaralanmıştı.

Salı gecesi ise Eyüp Yeşilpınar’da Büyük Osmanlı Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’ne kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda 1 kişi ölürken, biri ağır 3 kişi de yaralanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN