İstanbul trafik durumu | Nerelerde trafik yoğun, hangi yollar tercih edilmeli? | İstanbul trafiği

İstanbul trafik durumu | Nerelerde trafik yoğun, hangi yollar tercih edilmeli? | İstanbul trafiği

Kar yağışı başladı, İstanbul trafiği kilitlendi! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde İstanbul için yoğun kar yağışı uayrısı yapılmıştı. İstanbul Valiliği de beklenen kar yağışı sonrası, zorunlu kalmadıkça vatandaşların özel araçları ile trafiğe çıkmaması ve evde kalmaları konusunda çağrıda bulunmuştu. İstanbul'da hangi bölgelerde trafik yoğun? İşte İstanbul trafik haritası.

Kar yağışı ile birlikte İstanbul tarfiği de felç oldu. Önceki gün Meteoroloji tarafından Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasının yoğun kar yağışı ile birlikte İstanbul'u etkisi altına alınacağını bildirilmişti. Akşam saatleri itibariyle yoğunluğunu artıran kar yağışı İstanbul trafiğini bazı noktalarda durma noktasına getirdi. 

KAR BAŞLADI İSTANBUL TRAFİĞİ KİLİTLENDİ!


Öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı ve soğuk hava İstanbul trafiğini de vurdu. İstanbul Valiliği, vatandaşları toplu ulaşım kullanmaları için uyarırken, trafik yoğunluğu yüzde 85'e kadar çıktı. 

17-01/06/dsjkvb.jpg

İSTANBUL TRAFİĞİ YOĞUNLUK HARİTASI | TIKLAYIN

Kar yağışı nedeniyle ufak maddi hasarlı kazalar ve araç arızaları nedeniyle İstanbul trafiği adeta durma noktasına geldi. Mesai saatinin bitimiyle beraber yoğunlaşan trafik yüzde 90'a çıkarken, TEM'de kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Kar yağışının 20 cm kar örtüsü bırakacağı tahmin ediliyor. Yoğun kar yağışının etkili olacağı şehirler arasında Balıkesir, Bursa ve Çanakkale de bulunuyor.

Meteorolojinin ardından Bakan Veysel Eroğlu'ndan da buzlanma, don, çatı çökmelerine karşın uyarılar geldi. Eroğlu, ocak ayında havaların soğuk olacağını söyledi. Ankara için de kar uyarısı yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN