Çarpık bacakları Aquafilling ile düzeltin

Çarpık bacakları Aquafilling ile düzeltin

Aquafillingin son yılların en modern ve en rahat uygulanan vücut şekillendirme yöntemi olduğunu belirten Estetik Hekimi Dr

Arzu Atalan, çarpık bacakların bu yöntem ile düzeltilebileceğini söyledi.

Dermaklinik Estetik ve Güzellik Merkezinden Medikal Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, “Aquafilling dolgu metaryali sentetik lineer poliamidden oluşan üç boyutlu moleküler yapıya sahip motriks içine yerleştirilmiş normal yüzde 0,9 fizyolojik NaCl çözeltisinin deposu olarak hareket eden hidrofilik bir jeldir. Bu jel kullanılarak anestezi riski olmadan ameliyatsız meme ve popo büyütme şekillendirme çarpık bacakların düzeltilmesi gerçekleştirilebilmektedir” dedi.Aquafillingin daha önce kullanımda olan vücut dolgu materyallerine göre kalıcılık açısında çok daha üstün olduğunu ifade eden Dr. Atalan, “5-8 yıl kalıcılığı olduğu için ameliyattan çekinen ya da anestezi olması uygun olmayan kişilerde mükemmel bir alternatiftir. İşlem lokal anestezi altında sadece uygulanacak bölgeye göre göğüs kalça ya da bacak bölgesinin uyuşturulması ile yapılmaktadır. İşlem ortalama 1-1,5 saat sürmekte olup kişi hemen ertesi gün günlük yaşamına geri dönebilmektedir” diye konuştu.Kullanılacak dolgu miktarının kişinin ihtiyacına göre değişmekte olduğunu kaydeden Dr. Atalan, “Genel olarak meme gelişmesi bozuklukları memedeki ve popodaki asimetriler memede ve popoda küçüklük çarpık bacakların düzeltilmesi ve ayrıca daha önce geçirilmiş ameliyatlardan kalan çöküntülerin düzeltilmesinde kullanılır. 2004 yılından beri kullanılmakta olan bu hidrofilik jel CE belgeli olup herhangi bir karsinojenik tenatojenik etki veya vücuda uyumsuzluk özelliği göstermediği için son derece güvenilirdir. Kesinlikle minimal ihvaziv bir işlemdir” ifadelerini kaydetti.Skar dokusunu oluşmadığına dikkat çeken Dr. Atalan, “Jel çok ince kanüller kullanılarak tek bir noktadan istenilen bölgeye yerleştirilir ve istenilen dolgunluk ve şekil verilir. İşlem sonrası iyileşme süresi çok kısadır. Temelde sudan oluşan bir jel olduğu için son derece doğal görünüm sağlar. Meme dokusunun içine değil meme dokusu arkasındaki kas üzerine yerleştirildiği için süt bezlerine ve memeye ait diğer dokulara zarar vermez. Aquafilling yöntemi uygulanan kişiler doğum ve emzirmede sorun yaşamazlar ve her türlü meme USG maemografi gibi görüntüleme yöntemlerini yaptırabilirler” açıklamalarında bulundu.Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, Aquafillingin avantajlarını şöyle sıraladı:“Minimal travmaya yol açan cerrahi olmayan bir işlemdir.Genel anestezi gerektirmez.İyileşme süreci 1-2 gündür.Enjeksiyon bölgesinde inflamasyona yol açmaz.Yumuşak dokularla doğal uyum içersindedir.Doğal görüntü sağlar.5-8 yıl etkilidir.İstenilirse yeniden enjeksiyon yapılabilir.”

İSTANBUL/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN