İstanbul'daki AVM'de yangın paniği | Son dakika haberleri

İstanbul'daki AVM'de yangın paniği | Son dakika haberleri

Bağcılar'da bir alışveriş merkezindeki mağazada çıkan küçük çaplı yangın paniğe neden oldu. Yangın nedeniyle alışveriş merkezi tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Bodrum katta çıkan küçük çaplı yangın nedeniyle AVM boşaltıldı. İtfaiyenin yangın çıkan bölümde çalışması devam ediyor.

Bağcılar'da bir alışveriş merkezinin alt katındaki mağazada saat 09.30 sıralarında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Dumanlar, kısa sürede AVM'nin büyük bir kısmını sardı.

ÇALIŞANLAR TAHLİYE EDİLDİ

Bunun üzerine AVM'de çalışanlar ve müşteriler görevliler tarafından tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Tahliye edilen vatandaşlar bir süre AVM'nin önünde bekledi.

17-04/18/yangin-1.jpg

Görgü tanıkları, yangının alt katındaki bir mağazada çıktığını ve dumanların yayılması üzerine görevlilerin alışveriş merkezindekileri tahliye ettiğini söyledi. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Olayda yangın çıkan mağazada hasar meydana geldi. 

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN