İster 1lira isterse10 lira taksitle bayram kredisi

İster 1lira isterse10 lira taksitle bayram kredisi

Bankalar, yaklaşan bayram için kredi kampanyalarını şimdiden hazırladı. Düzenlenen kredi kampanyaları dahilinde günlük 1 ve 10 liralık taksit seçenekeleri de sunuluyor.

MUSTAFA FİDAN

Geleneksel hale gelen kredi kampanyaları kapsamında alışveriş ve tatil planlayan tüketicilerin ihtiyaçları yüzde 1,14’ten başlayan faiz oranı, 48 aya varan vade ve farklı ödeme seçenekleri ile karşılanıyor. Bayram kredilerinde maliyetler, başta faiz oranı olmak üzere tahsis ücreti, vade, kredi tutarı ve ödeme seçeneklerine göre farklılık gösteriyor. Bireysel müşterileri için ihtiyaç kredilerinin yanında bazı bankalar da taşıt, esnaf ve işletmelere özel kampanyalar düzenliyor. Hatta talep edenler için günlük 1 lira ödemeli kredide var 10 lirada. Bazı kurumlar kamu çalışanları için yüzde 1,14’ten başlayan, emekliler ve özel sektör çalışanları ise yüzde 1,16’dan başlayan faiz oranlarıyla da kredi kullandırıyor. Bayram kredisi, bankaların artan masraflardan dolayı bayram dönemlerinde çıkardıkları bir kredi türüdür. Çoğunlukla kısa süreli ihtiyaçları karşılamak için kullanılan bir kredi çeşidi olmasından dolayı özellikle kısa vadelerde daha uygun faiz oranları ile kullandırılıyor. Bunun nedeni neredeyse tamamen arz/talep dengesinden kaynaklanıyor.

17-06/14/ekran-resmi-2017-06-14-010111.png

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN