İsveç ve Norveç'te İngiliz okullarına bomba ihbarı

İsveç ve Norveç'te İngiliz okullarına bomba ihbarı

İsveç'in başkenti Stockholm ile Norveç'in Stavenger kentlerinde bulunan İngiliz okullarında yapılan bomba ihbarı sonucu aramalar yapıldı.

İsveç’in Stockholm kenti ile Norveç’in Stavenger kentlerindeki İngiliz okullarına telefon ile yapılan bomba ihbarları sonucu her iki okul da boşaltıldı.

Bombaya rastlanmadı

Sabah saatlerinde Norveç’teki İngiliz okuluna telefonla yapılan bomba ihbarından sonra polisin boşalttığı okul binasındaki aramada patlayıcı maddeye rastlanmadığı açıklandı.

Öğleden sonra da Stockholm’ün Dandryd semtindeki British International School of Stockholm’e yapılan bomba ihbarı sonucu okul binası boşaltıldı. Olay yerine polis ve kurtarma ekipleri gönderildi. Boşaltılan okulda bomba arama çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

STOCKHOLM/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN