İtalyan medyası: 'Fikret Orman Balotelli'nin menajeriyle görüştü'

İtalyan medyası: 'Fikret Orman Balotelli'nin menajeriyle görüştü'

Gomez'in politik ortamdan ötürü ayrılacağını belirtmesinin ardından yoğun bir transfer gündemi geçiren Beşiktaş'ın Balotelli ile yakından ilgilendiği öne sürüldü.

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan medyası Balotelli'nin Beşiktaş'a yakın olduğunu yazdı.

İtalyan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre, Beşiktaş başkanı Fikret Orman ve Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola buluştu ve transferin detaylarını görüştü.

BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ

Haberde, "Liverpool'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Balotelli için Ajax da teklif yaptı ancak Beşiktaş devreye girdi" denildi.

İngiliz Sky Sports da, bu haberi son dakika gelişmesi olarak okuyucularına duyurdu. Balotelli için, Gonzalo Higuain'i Juventus'a gönderen Napoli'nin de adı geçiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN