Jennifer Aniston'dan Brad Pitt'e anlamlı destek

Jennifer Aniston'dan Brad Pitt'e anlamlı destek

Ünlü Hollywood çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt'in zorlu boşanma aşamasında Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston'dan anlamlı destek geldi.

Dünyaca ünlü aktris Jennifer Aniston'ın, Angelina Jolie’yle yaşadığı zorlu boşanma sürecinde eski eşi Brad Pitt’e destek verdiği iddia edildi.

BERABER VAKİT GEÇİRMEKTEN ÇOK MUTLU

Brad Pitt, geçtiğimiz günlerde Malibu’da gerçekleştirilen bir yardım organizasyonunda Jennifer Aniston’ın en yakın arkadaşı olan ve geçmişte kendisinin de yakın arkadaşlığı bulunan oyuncu Courteney Cox ile beraber görüntülendi. Aniston’ın yakınlarından alınan bilgiye göre; 53 yaşındaki oyuncu, Aniston ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok mutlu.

Ünlü ikili, 1998 yılında sevgili olmuş, 2000’de evlenmiş ve 5 sene evli kaldıktan sonra 2005 yılında yollarını ayırmıştı. Boşanmanın hemen ardından Pitt ile Jolie yeni bir beraberliğe başlamışlardı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN