Karaalioğlu'na geçmiş olsun ziyareti

Karaalioğlu'na geçmiş olsun ziyareti

Yunanistan ziyaretini tamamlayarak yurda dönen Başbakan Binali Yıldırım, bugünkü programını hastane ziyaretlerine ayırdı.

Bağcılar’daki Medipol Hastanesi’ne gelen Başbakan Yıldırım, burada tedavi görmekte olan Karar Gazetesi yazarı Mustafa Karaalioğlu’nun kızı Fatma Karaalioğlu’nu ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

17-06/20/f83be366-1e7f-48c6-a839-a214c03986b5.jpg
Başbakan Binali Yıldırım, Fatma Karaalioğlu'na geçmişolsun dileklerini iletti, tedavi süreciyle ilgili bilgi aldı.

Fatma Karaalioğlu ile bir müddet sohbet eden Başbakan doktorlardan da hastalığın durumu ve tedavinin seyri ile ilgili bilgi aldı. Aynı hastanede tedavi gören AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’i de ziyaret eden Yıldırım daha sonra hastaneden ayrıldı.

Medipol hastanesinde tedavi gören Fatma Karaalioğlu’nu daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etmiş ve geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN