KARAR Gazetesi'nin reklamlarına yoğun ilgi

KARAR Gazetesi'nin reklamlarına yoğun ilgi

KARAR Gazetesi 7 Mart'ta bayide olacak. "Hiçbir grubun, hiçbir hizbin, hiçbir şahsın yayın organı değiliz, olmayacağız" taahhüdüyle yola çıkan KARAR'ın reklam kampanyası büyük ilgi gördü. Türkiye'nin dört bir yanından binlerce kişi gazeteyi sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.

"Hiçbir grubun, hiçbir hizbin, hiçbir şahsın yayın organı değiliz, olmayacağız" taahhüdüyle yola çıkan KARAR Gazetesi, 7 Mart Pazartesi günü okuyucusuyyla buluşacak.
 16-03/04/mecidiyekoy04.JPG
 
Türkiye'nin en güçlü yazar kadrosunu bünyesine katan KARAR, 'Doğru Haber Dürüst Yorum' ilkesiyle medyaya yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.
 
16-03/04/levent-metro-01.JPG
 
KARAR'ın medya reklamları, bilboard ilanları, kitap ve abone kampanyası büyük ilgi gördü. Türkiye'nin dörtbir yanından binlerce kişi telefon ve elektronik posta yoluyla ilettikleri mesajlarda, KARAR'ın ilan ettiği ilkeleri desteklediklerini ve gazetenin çıkmasını sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler.
 
 
Yerel basın da ilgi gösterdi
 
KARAR'ın okuyucuyla buluşma süreci, medyada da yakından takip ediliyor. Samsun'da yayınlanan Denge Gazetesi de KARAR Gazetesi'ni manşetine taşıdı. 
 
Denge Gazetesi'nin haberi şöyle:
 
Karar 7 Mart'ta bayilerde 
 
Ulusal düzeyde yayın yapacak olan KARAR Gazetesi'nin bir örneği elimize ulaştı.
 
Karar çıkıyor
 
Türk medyasına bir ulusal gazete daha katılıyor. Geçtiğimiz haftalarda yayına başlayan Yeni Yüzyıl gazetesinden sonra da Karar da 7 Mart tarihinde bayilerde yerini alacak. Karar’ın yönetim kadrosunda Mustafa Karaalioğlu’nun yanı sıra Yusuf Ziya Cömert, Mehmet Ocaktan, Elif Çakır, İbrahim Kiraz gibi tecrübeli isimler yer alıyor. 
 
Temsilcilik teklif edildiKarar Gazetesi'nin Samsun Temsilciliği DENGE Gazetesi'ne teklif edildi. 7 Mart tarihinde bayilerde satışa sunulacak olan Karar Gazetesi'nin sayfalarının tamamı renkli olacak. 24 Sayfa yayımlanacak olan Karar gazetesini alan herkese 20 TL değerinde hergün bir kitap hediye olarak verilecek. Gazete 75 kuruştan satılacak.
 
Güçlü kalemler yer aldı
 
Karar Gazetesi'ni çıkarmaya karar veren üç değerli yazardan Mustafa Karaalioğlu bir süre önce Star’ın yönetiminden ayrılmıştı. Şimdi NTV’de program yapıyor. Karar’ın yönetim ekibinden Yusuf Ziya Cömert de halen Yeni Şafak’ta yazıyordu.  Vatan Gazetesi yazarlarından İbrahim Kiras gazetenin Genel Yayın Yönetmeni olacak.
 
 16-03/04/ac343624-6d4d-43b2-96a5-7b7038ad2ce8.jpeg
 
 
7 Mart'ta bayilerde olacak
 
Karar.com'dan yapılan açıklamada, "Hiçbir grubun, hiçbir hizbin, hiçbir şahsın yayın organı değiliz, olmayacağız. Bu, okurumuza taahhüdümüzdür" denildi. "YOLUMUZ GAZETEYE DOĞRU Yaklaşık 8 aydır dijital medyada giderek güçlenen çalışmalarımızda yeni bir aşamaya ulaştık. Gazete için sürdürmekte olduğumuz çabalar sona yaklaştı ve 7 Mart’ta bayide olacağız." ifadesi yer aldı.
 
Doğru haber, özenli yorum
 
Neden Karar Gazetesi sorusuna, "Demokratik ve temel hakların muhakkak surette en yüksek değer olarak benimsendiği bir ülke için gazete çıkarıyoruz. İfade özgürlüğünün zenginleşmesini istiyoruz. En önemlisi de hangi fikir ve siyasi öneri olursa olsun sarf edilen sözün kaliteli ve seviyeli olmasını gözetiyoruz. Bütün bunların da güçlü bir vicdan ve hukuk duygusu gerektirdiğini biliyoruz. Doğru haber, özenli yorum ve mutlaka seviyeli bir ifade gücü… Karar’ın temel ayırıcı özellikleri bunlar olacak" denildi.
 
Başarılar diliyoruz
 
"Ulusal İlkeli, adaletli, vicdanlı, seviyeli Karar gazetesi 7 Mart'ta bayinizde" sloganıyla iddialı bir şekilde yayım hayatına başlayacak olan, yorumlarına değer verilen, tartışmalı Tv programlarına davet edilen usta kalemlerin yer aldığı Karar Gazetesi'ne DENGE olarak, çıktığı yolda başarılar diliyor, yayın hayatının sürekli olmasını temenni ediyoruz. / Mehmet Hazinedar

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN