Efsane film serisi Yüzüklerin Efendisi'nin dizi uyarlamasından ilk uzun fragman

Efsane film serisi Yüzüklerin Efendisi'nin dizi uyarlamasından yeni uzun fragman geldi. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri adlı dizi 2 Eylül 2022'de Amazon Prime'da vizyona girecek ve izleyicileriyle buluşacak.

Amazon Prime'dan gelen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden, vizyona girmeden önce ilk uzun fragmanı yayınlandı.

1 milyar dolarlık oldukça büyük bir bütçe ile muadillerinden çok daha pahalı bir dizi olma özelliğini de taşıyan Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri, ilk bölümü Geçmişin Gölgesi olacak ve dizide Robert Aramayo gibi HBO'nun Game of Thrones dizisinden tanına oyuncular da yer alıyor.

Dizinin toplamda 5 sezon sürmesi ve 50 saatin üzerinde bir hikayeyi anlatması bekleniyor. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime üzerinden yayına girecekken o beğenilen uzun fragman ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir