Milyoner'de yarışmacının soruya yorumu sosyal medyada gündem oldu

Kim Milyoner Olmak İster programında sorulan sorunun ardından yarışmacı Hamide Tanır'ın soru hakkındaki yorumu sosyal medyada gündem oldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacı Hamide Tanır'ın 100 bin liralık soruya yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu.

Yarışmacıya "1980'lere kadar hangi ülkedeki yetim, gayrimeşru doğmuş, ebeveyni alkolik, ayrılmış veya fakir olan çocuklar devlet tarafından bazen açık artırmada satılarak çiftliklerde zorla çalıştırılmıştır?" sorusu soruldu.

Sorunun şıkları arasında İsviçre'yi de gören Hamide Tanır, Avrupa ülkelerini ve İsviçre'yi çok sevdiğini belirterek, "Ama bunlar Avrupa ülkesi. Bana şöyle Orta Doğu, Uzak Doğu'dan cevaplar gelmiş olsaydı tamam diyecektim" tepkisini verdi.

İsviçre'ye gittiğini ve oradaki kültürü çok sevdiğini söyleyen Hamide Tanır, "İsviçre'ye gittim gördüm, orası çok farklı bir ülke. Orada bir kalite yakaladım, güzellik yakaladım. Orada her şey farklıydı" dedi.

CEVAP İSVİÇRE ÇIKTI

Tanır, yarışmaya devam etseydi cevap olarak Danimarka'yı söyleyeceğini belirtti. O sırada ise cevap İsviçre çıkınca Tanır büyük şaşkınlık yaşadı.

YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir