Yasak Elma dizisi Gülseren Budayıcıoğlu ile dalga geçti! Son bölüm sosyal medyaya damga vurdu, herkes bu sahneyi konuşuyor!

Ağır dram sahneleriyle sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Gülseren Budayıcıoğlu, 'Yasak Elma' dizisinde 'ti'ye alındı. Yasak Elma'nın son bölümünde psikoloğa giden 'Ender' karakteri üzerinden Gülseren Budayıcıoğlu'nun dizileriyle alay edildi. İşte, Gülseren Budayıcıoğlu esprisi yapılan Yasak Elma son bölüm...

Fox TV'de 6. sezonuyla ekranlara gelen 'Yasak Elma' dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu ve dizilerine alaylı göndermede bulundu.

yasak-elma-dizisi-gulseren-budayicioglu-ile-dalga-gecti-1.jpg

Asıl mesleği psikiyatrist olan Gülseren Budayıcıoğlu, hastalarının kendisine anlattığı hikayelerden yola çıkarak pek çok dizi senaryosu yazdı.

yasak-elma-dizisi-gulseren-budayicioglu-ile-dalga-gecti-2.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'İstanbullu Gelin', 'Masumlar Apartmanı', 'Doğduğun Ev Kaderindir', 'Yalı Çapkını', 'Camdaki Kız', 'Kırmızı Oda' dizileri, ağır dram içermesiyle nedeniyle sıklıkla eleştiri konusu oldu.

yasak-elma-dizisi-gulseren-budayicioglu-ile-dalga-gecti-3.jpg

YASAK ELMA'DAN GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU DİZİLERİNE GÖNDERME

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Şebnem Dönmez, Murat Aygen gibi isimlerin yer aldığı Ekranların fenomen dizisi 'Yasak Elma'nın son yayınlanan bölümünde, psikoloğa gidip terapi alan 'Ender' karakterinin, terapi sırasında doktoruna anlattığı hikayeler, Gülseren Budayıcıoğlu'nun hasta hikayeleri ile aynıydı.

Dizide isim vermeden bu dizilerle dalga geçildi.

yasak-elma-dizisi-gulseren-budayicioglu-ile-dalga-gecti-4.jpg

yasak-elma-dizisi-gulseren-budayicioglu-ile-dalga-gecti-5.jpg

İlgili Haberler