Kartal rahat kazandı | Beşiktaş 3-0 Eibar

Kartal rahat kazandı | Beşiktaş 3-0 Eibar

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında La Liga ekiplerinden Eibar ile karşılaştı. Siyah-Beyazlı takım Cenk Tosun (2) ve Tolgay Arslan'ın golleriyle maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında La Liga ekiplerinden Eibar ile karşılaştı.

Beşiktaş, maça Tolga, Beck, Marcelo, Necip, Tosic, Tolgay, Atiba, Aras, Oğuzhan, Olcay, Cenk ilk 11'iyle başladı.

Siyah-Beyazlı ekip, maçın 8. dakikasında 1-0 öne geçti. Aras Özbiliz'in asistinde Cenk Tosun, takımı adına golü attı. Maçın ilk 45 dakikası Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Dakikalar 57'yi gösterdiğinde Cenk Tosun, takımı ve kendi adına ikinci golü kaydetti. 61. dakikada ise bu sefer sahneye Tolgay Arslan çıktı ve farkı 3'e çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, Eibar'ı 3-0 mağlup etti.

16-07/30/resimid_3910933.jpg

İŞTE MAÇIN GOLLERİ

8. dakikada Aras Özbiliz'in sağdan güzel ortasında ceza alanı içinde boş pozisyonda topla buluşan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı yerden düzgün bir vuruşla filelere gönderdi: 1-0
57. dakikada Beck'in sağdan ortasında savunmanın uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı bir kez daha filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 2-0
60. dakikada Tosic'in yerden uzun pasında solda topla buluşan Tolgay Arslan, çaprazdan ceza alanına girdiği anda güzel bir aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 3-0.

16-07/30/resimid_3910909.jpg

BEŞİKTAŞ 3 - 0 EIBAR

STAT: Steinbergstadion

HAKEMLER: Ramiz Begovic, Mohamed Reda, Özgün Ustaoğlu (Avusturya)

BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Beck, Necip Uysal, Marcelo (Dk. 76 Sedat Şahintürk), Tosic (Dk. 87 Eslem Öztürk), Tolgay Arslan (Dk. 87 Hamza Küçükköyle), Hutchinson (Dk. 63 Rhodolfo), Aras Özbiliz (Dk. 64 Ömer Şişmanoğlu), Oğuzhan Özyakup (Dk. 82 Fatih Aksoy), Olcay Şahan (Dk. 83 Sezer Yıldırım), Cenk Tosun (Dk. 76 Muhammed Enes Durmuş)

EIBAR: Riesgo, Capa, Dos Santos (Dk. 76 Moreno), Lejeune, Lopez (Dk. 76 Jones), Escalante, Inui, Leon, Enrich (Dk. 85 Rivera), Gonzalez, Garcia (Dk. 77 Pena)

GOLLER: Dk. 8 ve 57 Cenk Tosun, Dk. 60 Tolgay Arslan (Beşiktaş)

SARI KART: Dk. 17 Lopez (Eibar)

16-07/30/resimid_3910919.jpg

AVUSTURYA KAMPINI GALİBİYETLE TAMAMLADI

Leogang bölgesinde 20 Temmuz'dan itibaren kamp yapan siyah-beyazlı takım, 3. hazırlık maçında İspanya'nın Eibar takımına 3-0 üstünlük sağladı.İlk hazırlık maçında El Hilal ile 1-1 berabere kalan siyah-beyazlı ekibin Hoffenheim ile yaptığı karşılaşma ise yağmur nedeniyle 53. dakikada yarıda kalmıştı.

CENK TOSUN YİNE ATTI

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Eibar karşısında da golünü attı. Avusturya'daki üç hazırlık maçında 4 kez rakip fileleri havalandıran siyah-beyazlıların bu maçlardaki 3 golünü Cenk kaydetti.

16-07/30/resimid_3911060.jpg

RHODOLFO UZUN BİR ARADAN SONRA

Eibar karşısında 63. dakikada Atiba Hutchinson'ın yerine oyuna dahil olan Luiz Rhodolfo, hazırlık maçı da olsa uzun bir aradan sonra siyah-beyazlı formayı giydi. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de 7 Şubat'ta Gaziantepspor ile oynanan maçta sağ diz ön çapraz bağları kopan Brezilyalı oyuncu, Eibar maçıyla forma hasretini sonlandırdı.

Rhodolfo, Hoffenheim ile oynanan hazırlık maçında yedekler arasında yer almış ancak maçın yarıda kalmasıyla oyuna girme fırsatı bulamamıştı.

16-07/30/resimid_3910923.jpg

İSTANBUL'A DÖNECEKLER

Eibar maçıyla Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş, bu gece İstanbul'a dönecek. Hazırlık karşılaşmasının hemen ardından kamp yaptığı otele dönerek yemek yiyecek siyah-beyazlılar, daha sonra Salzburg'dan kalkacak özel uçakla İstanbul'a gidecek.

İKİ GÜN İZİN YAPACAK

Beşiktaş, yoğun Avusturya kampının ardından iki gün izin yapacak. Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını 2 Ağustos Salı günü gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Bu arada Beşiktaş, 4. hazırlık maçını 7 Ağustos Pazar günü Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla oynayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN