(Düzeltme)Sahabiye’de tapu devirleri sürüyor

(Düzeltme)Sahabiye’de tapu devirleri sürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında tapu devir işlemleri devam ediyor

Bu arada birinci uygulama etabı içinde bulunan hak sahiplerinin 20 Mayıs tarihine kadar taşınmazlarını Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etmeleri gerekiyor.Kayseri’nin en önemli kentsel dönüşüm projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci uygulama etabı içerisinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Uzlaşma Ofisi’nde uzlaşma sözleşmesi imzalamış olan hak sahipleri tapularını en kısa sürede teslim edecekler. Tapu devrini henüz yapmamış hak sahiplerinin bir an önce Kocasinan Tapu Müdürlüğü’ne başvurması gerekiyor. Bu arada binaların boşaltılması ve teslim edilmesi için de son tarih belirlendi. İlk etaptaki taşınmazların 20 Mayıs’a kadar boş ve borçsuz bir şekilde Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’na teslim edilmesi gerekiyor. Taşınmazların teslim edilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından hak sahiplerine kira yardımı için gereken bilgiler verilecek.

KAYSERİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN