Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal boşanıyor mu?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal boşanıyor mu?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal boşanıyor mu? sorusu magazin gündemine bomba gibi düştü. Kenan İmirzalıoğlu boşanma iddialarına ne dedi? Etikler'de yalnız yakalanan Kenan İmirzalıoğlu gazeteciler boşanma iddialarını sorunca ne dedi? İşte ikilinin boşanma iddiaları hakkındaki detaylar ve son dakika haberleri...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal boşanıyor mu? sorusuna yanıtı haberimizde. Gazetecilerin sorduğu boşanma iddialarına  Kenan İmirzalıoğlu ne dedi? Etiler'de yanlız yakalanan İmirzalıoğlu konu hakkında konuştu.  2016 yılında dünya evine giren oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti hakkında çıkan ayrılık iddiaları büyük merak konusu oldu. İşte konu hakkındaki son haberler ve Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal boşanıyor iddialaerının detayları...

KENAN İMİRZALIOĞLU VE SİNEM KOBAL BOŞANIYOR MU?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal boşanıyor mu? sorusu magazin dünyasının gündeminde. İmirzalıoğlu ve Kobal çiftinin ayrılıp ayrılmayacakları büyük bir merakla sevenleri tarafından araştırılıyor.  2016 yılında dünya evine giren oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti hakkında çıkan ayrılık iddialarına Sinem Kobal cephesinden yanıt gelmezken, Kenan İmirzalıoğlu kafaları karıştıracak bir yorumda bulundu.

18-12/16/kenan-imirzalioglu-ve-sinem-kobal-bosaniyor-mu.jpg

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal 2016’da evlenmişti. Eşi ile arasının bozuk olduğu söylenen Kenan İmirzalıoğlu önceki akşam Etiler’de tek başına yürüyordu.

“Dedikodular doğru mu?” sorusuna “Bunlar sokak ortasında konuşulmaz” yanıtını verdi.

İki gün süren düğüne Kenan İmirzalıoğlu'nun otele yaklaşık 800 bin TL ödediği iddia edilmişti.

18-12/16/kenan-imirzalioglu.jpg

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN ESTETİK AÇIKLAMASI

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Ulus'ta bir estetik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, uzamış sakallarının yanı sıra şapka takıp kendini kamufle eden oyuncu, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Estetik Merkezi çıkışı görüntülendiği hatırlatılan oyuncu, "20 yıldır ihtiyaç duymadım. Bu saatten sonra mı yaptıracağım" diye konuştu.

İmirzalıoğlu’nun sağlık merkezini kullandığı anlaşıldı. İmirzalioğlu’na sinema ve dizi sorularını ise, ”Bir şey yok" diye cevapladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN