Keremcem, sevgilisi Ezgi Asaroğlu'yla aynı eve taşındı

Keremcem, sevgilisi Ezgi Asaroğlu'yla aynı eve taşındı

Birkaç ay önce beraberliklerini duyuran oyuncu çift Keremcem ve Ezgi Asaroğlu bir ilke daha imza attı. Keremcem, sevgilisiyle aynı eve taşındığını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı, evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncu, her ne kadar ikinci kez evlenmeye sıcak bakmadığını söylese de güzel aşkıyla aynı eve taşındı. Ezgi Asaroğlu ile Keremcem, aynı evde yaşadıklarını ise önceki gün instagram paylaşımlarıyla ilan etti. 

Evdeki kedileriyle fotoğraflarını çekip İnstagram'da paylaşan çiftin bu halleri akıllara Seda Güven ile Onur Tuna'yı getirdi. Keremcem'in eski eşi Güven'in de Tuna ile aynı evde yaşamaya başladığı kedileriyle çektirdiği pozlarıyla ortaya çıkmıştı. Asaroğlu, sevgilisi Keremcem'in ev halini sosyal medya hesabından paylaşıp altına "Evde aşk" yorumu yaptı. Böylece çift aynı evde yaşadıklarını herkese ilan etmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN