Kılıçdaroğlu Balbay ile görüştü

Kılıçdaroğlu Balbay ile görüştü

CHP'de 1 Kasım seçim hezimetinin ardından genel başkanlığa aday olduğunu açıklayan İzmir Milletvekili Balbay ile Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Balbay, samimi bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mustafa Balbay, liderlik yarışına girdiği Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.  CHP'de 1 Kasım seçimlerinde alınan başarısız sonucun ardından başlayan liderlik tartışmasında öne çıkan isimlerden biri de Balbay'dı. Şubat ayındaki olağan kurultayda aday olacağını ancak diğer parti içi muhaliflerin olağanüstü kurultay girişimine destek vermeyeceğini açıklayan Balbay, Kılıçdaroğlu ile Meclis'te görüştü
 
Balbay, Meclis kulisinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep ettiğini ve yemin töreni öncesinde Meclis'teki makamında bir araya geldiklerini belirtti. 
 
Mustafa Balbay, 15 dakika süren görüşmenin samimi ve yararlı geçtiğini ifade etti. 
 
 
CHP'de Mustafa Balbay'ın dışında Umut Oran ve Muharrem İnce adaylık yarışına gireceklerini açıklamış durumda.
 
Balbay, 1 Kasım seçiminin ardından yaptığı açıklamada, "CHP'de değişime ihtiyaç var. Partimi iktidara getirmek için genel başkanlığa adayım" demişti.
 
Kılıçdaroğlu, Balbay'ın kendisine karşı liderlik mücadelesine soyunmasına ilişkin soruya, "Kurultayda aday olmak herkesin demokratik hakkıdır. Aday olması bende kırgınlık yaratmadı" karşılığını vermişti. 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN