KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap başvurular 18 Nisanda sona eriyor

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap başvurular 18 Nisanda sona eriyor

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap başvurular için artık son 2 gün kaldı. İstanbul'daki orta gelirli vatandaşa ev sahibi olma fırsatı sunan KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etaptaki başvurular 18 Nisan Çarşamba günü sona eriyor. KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etapta 1508 konut bulunuyor.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap başvurularına katılmak için artık 48 saat kaldı. 1508 konuttan oluşan KİPTAŞ Silivri Konutları için 28 martta başlayan başvuru süreci 18 Nisan Çarşamba günü mesai bitimiyle birlikte sona erecek. İşte KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap başvuruları ile ilgili tüm detaylar... 

İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİPTAŞ) tarafından orta gelirli vatandaşa ev sahibi olma imkanı sunuluyor. İstanbul’un Silivri ilçesinde hayata geçirilecek KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap konut projesinin 1508 konuttan meydana gelecek olan konut projesinden ev sahibi olmak için son başvuru tarihi 18 Nisan Çarşamba olarak belirlendi.


Orta gelirli vatandaşların İstanbul’da ev sahibi olmalarına olanak tanıyan proje Silivri’de 173.606 metrekarelik bir arazi üzerinde yapılacak KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etapta 1442’si 2+1 ve 66’sı da 3+1 kat planında olmak üzere 1508 konut ve ticari mağazalardan oluşacak bir çarşı alanı inşa edilecek.


KİPTAŞ Silivri Konutları 3. etap projesindeki 2+1 dairelerin tamamı brüt 92 metrekare büyüklüğünde inşa edilirken satış fiyatları da bütün daireler KDV dahil olarak 195.000 TL’den, az sayıdaki 3+1 daire ise brüt 112 metrekare büyüklüğünde olup tamamı KDV dahil 215.000 TL’den satılacak.


Projeye 1508 adet olan konut sayısından fazla talep gelmesi halinde ev sahibi olma hakkına sahip olacak şanslı vatandaşlar 28 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kura çekilişiyle belirlenecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN