Kiralık Aşk’ın Ömer’i Barış Arduç ve Gupse Özay ayrıldı mı?

Kiralık Aşk’ın Ömer’i Barış Arduç ve Gupse Özay ayrıldı mı?

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Ömer karakteriyle son zamanların gözde isimlerinden olan Barış Arduç ve Deliha film setinde tanıştığı sevgilisi Gupse Özay arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Özay’ın önceki akşam annesi ve yakın akrabaları ile Cihangir'de görüntülendi.

Genç kızların son dönemdeki gözde ismi Barış Arduç, kendisi gibi oyuncu olan Gupse Özay aşkıyla da sürekli gündemde. Uzun süredir birlikte olan ikilinin ayrılık sürecine girdiği iddia edildi. Dedikodulara göre, hem Gupse Özay hem de Barış Arduç artık ilişkiyi yürütmek istemiyor.

15-11/12/1447319150324.jpg 

Yakışıklı oyuncu, "Şöhret olduktan sonra şımardı" yorumları yapılmasın diye şimdilik ilişkisini yürütüyor. Bu arada önceki akşam da annesi ve aile dostlarıyla Cihangir'de buluşan Gupse Özay için "Sempatik oyuncu, teselliyi ailesinde buldu" yorumları yapıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN